Over Aspen Media het gezicht achter...

057

Ir. Astrid Peters

In 2002 slaagde ik voor het tweetalig vwo aan scholengemeenschap Wolfert van Borselen in Rotterdam. In 2005 studeerde ik af als BSc aan University College Utrecht, met een major in natuurwetenschappen en minors in Spaans en journalistiek. In 2009 behaalde ik mijn MSc Communication and Innovation aan de Universiteit van Wageningen. Beide studies zijn Engelstalig.

Tijdens en na mijn studie werkte ik als tweetalig (wetenschaps)journalist bij verschillende schriftelijke en audiovisuele mediabedrijven in Nederland.

Dankzij deze werkervaring startte ik eind 2011 Aspen Media in Rotterdam, mijn woonplaats. De veelzijdigheid van het ondernemen en het samenwerken met de klant trekken mij hierin het meest aan.

Veel van mijn opdrachtgevers zijn vaste klant, maar… dat hoeft natuurlijk niet!
Ik werk zorgvuldig en met plezier aan elke klus en denk graag mee over de inhoud en de vorm van een mediaboodschap. Waar mogelijk combineer ik mijn diensten binnen één opdracht.

Ik kom graag met u in contact!